windows live messenger error 81000306

  User-1282616 14:28 22 Jul 2008

Hey, I don't know whether this is the right section to post this but oh well.. well I can't log into windows live messenger or any windows live site on my laptop as each time i try logging into it I get an Error 81000306, I tried disabling autotuning level, deleting SOCKS thing suggested on the internet but it still doesn't work properly. I have a feeling that this is linked to Vista and using ethernet cables since my uncles computer which is running XP runs fine without that error and can log into messenger. I tried turning off firewalls etc but it still doesn't work HELP ME!!!! please

  tullie 08:50 26 Jul 2008

I run live messenger with Vista,and a ethernet connecton,without any problems.
Maye uninstall and install may solve your problem.

  tullie 08:52 26 Jul 2008

Or have a look here
click here

  sinbads 09:34 26 Jul 2008

Have you tried updating the firmware for your router?

  User-1282616 10:52 26 Jul 2008

I tried uninstalling it loads of times and Tullie, I cannot access the site it just says loading.

  tullie 11:14 26 Jul 2008

I can open the link ok,are you having probs with any other web site?Can anyone help,maybe its not a messenger problem as Idiot848 has tried a re install

  rdave13 16:59 26 Jul 2008

Found this; click here ,don't know if it will help as never tried it.

  tullie 21:14 01 Aug 2008

Ha this been resolved?

  sinbads 11:59 04 Aug 2008

Just one of many

  User-1282616 12:02 04 Aug 2008

No it hasn't been resolved yet, i just haven't been able to get onto the internet lately

  tullie 21:41 08 Aug 2008


This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Samsung Galaxy S9 review

ManvsMachine and other artists put Apple's iMac Pro to the test using powerful rendering tools

What to expect at Apple's 27 March education event

Comment filmer l’écran d’un iPhone ?