New GTX 1070Ti Flickering/Pixels Issue

  Ben Fields 07:59 13 May 2018

I've just installed my new Zotac GTX 1070Ti Mini and it seems as if there's an issue with pink and green pixels appearing on the screen. Also when I boot into Windows 7 the screen turns on and off constantly.

I have tried taking the card out and putting it back in. I have tried using a different 8 pin power connector. I am able to boot into Safe Mode, but there's still pink and green pixels.

My other hardware components are an Intel Core i7 4790 (non-K) 16GB DDR3 1333MHz (2X8GB) ASUS H81M PLUS DREVO 240GB SSD Corsair TX750 PSU.

I have tried using DDU through safe mode and have tried installing the latest NVIDIA drivers, but haven't had any luck.

Could this be a dead GPU or is it something else that I'm missing?

I'd also like to mention that I was using the onboard Intel HD 4600 graphics, but changed from iGPU to Auto in the BIOS.

It seems that taking the card out and putting it back in marginally fixes the problem, but pixels still appear at 1920x1080, however at lower resolutions it's not an issue.

What is Markdown?

Markdown lets you add more formatting to your post. Simply type in your post and it will display as written.

If you wish to add bold or italic characters, add a hyperlink to another website, a heading or a horizontal line, simply use the relevent icons above the text input field.

A preview of your post will appear in the grey box below. If you make a change and you're not happy, simply press the back arrow icon to undo.

Post a Reply

4500

Elsewhere on IDG sites

What to do if you're affected by the Intel Foreshadow flaw

How To Master The Curvature Pen Tool

Beats Studio 3 Wireless review

OnePlus 6T : date de sortie, prix et autres rumeurs