Practice your links here

  Graham. 09:50 18 Apr 2011
Locked

Be my guest, practice posting links on here.

  lotvic 22:52 24 Jun 2011

muddypaws Have a look at this screenshot tutorial made by jwarn (yes he knows about the spelling mistake in Hyperlink)

http://pcahyberlink.weebly.com/

  Quickbeam 09:07 25 Jun 2011

You're not ready to give up the day job yet!

  muddypaws 09:08 25 Jun 2011

As per Lotvics link above

  muddypaws 09:10 25 Jun 2011

Well that failed. I was posting links successfully soon after the format change and I don't recall ever highlighting the text before clicking the globe. Try again....

  muddypaws 09:11 25 Jun 2011

Met office.

  muddypaws 09:12 25 Jun 2011

I am clicking on the preview pane and it goes straight to the Met Office link, but after posting......nothing.!!

  muddypaws 09:13 25 Jun 2011

Met Office

  muddypaws 09:14 25 Jun 2011

Beginning to think it is FF messing about.

  muddypaws 15:12 25 Jun 2011

OK--so this is what I am doing: Starting the post by typing 'Hello'. Highlighting the word 'Hello'. Copying the Met Office address in the search bar. Clicking on the globe. Pasting link into the box after deleting the HTTP that is already there. The link in preview pane is highlighted. Click on that and it takes me to the Met office site. Back to the topic and click on OK. Post reply. And doesn't work. As I said in my 9.10 am post it all worked OK since the site change without highlighting the text. What am I not doing now? The procedure must have changed or FF is the cause which is v.3618. XPHome SP3

  muddypaws 16:08 25 Jun 2011

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Oppo Reno 2 Z review: Hands-on

Hell or Habito? Why a mortgage startup branded itself through some sick animation

macOS Catalina Review: New MacOS update turns your Mac into an entertainment hub

Les meilleurs écrans pour PC (2019)