Wireless network with ME & XP pro SP2 (HELP!)

  Jakey boy 14:01 10 Nov 2004
Locked

Well it's taken me long enough to finally admit defeat on this one, but here goes.

I had a wireless network running a while back using ME as the "host" and XP pro as the other half of the network. When I sold the second (XP) machine, I obviously had no need for the network. But now I have built another PC, installed XP pro with SP2 and everything is rosy. Except I can't get the damn network set up! Nothing has changed on the ME machine, but I have an Asus mobo on the XP machine with the ASUS Wi-Fi card fitted. So far, both computers can see each other, the ping test works both ways, but I have no idea how to set the XP computer to connect with the internet through my Broadband connection on the other one (ME). Any help or acvice would be greatly appreciated, I've been at it for two days now, and patience is running thin. Please help!!

  Jakey boy 15:24 10 Nov 2004

Thanks for the reply, but it's not that. I seem to have completely forgotten how to connect through my network connection. I also managed to access the shared files on the XP machine, but couldn't access the ME computer from the XP one (?) About to pull all hair out now!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Huawei Mate 20 Pro review: In-depth hands-on

34 tips for turning your art and graphics into amazing animated GIFs

iPhone XR release date, price & specs

OnePlus 6T : date de sortie, prix et autres rumeurs