windows media player

  thesut 22:46 07 Jun 2005
Locked

I have windows xp pro the media player has no sound for some reason. This is only on the administator account only. user account works fine and real time works ok on both. Does anyone know how can rectify this on my admin acc

  hugh-265156 23:53 07 Jun 2005

have you checked that the volume is not muted 'start/control panel/sounds and audio devices/volume/adavanced' when logged in as administrator?

have you checked that the soundcard or audio driver is installed ok in 'start/control panel/system/hardware/device manager?

  thesut 00:04 08 Jun 2005

every thing is fine there.As i said before sound is ok in real time & also in quicktime but media player in admin acc only has gone astray

  hugh-265156 00:09 09 Jun 2005

I really have no idea so can only offer simple things to check sorry.

Have you checked the mute button in media player itself? (left of the volume slider) if it shows a little speaker icon with a - after it, its muted and if it shows a little speaker icon with -) after it, its not.

If that doesnt help try installing or reinstalling the latest version media player 10 maybe click here

  thesut 21:32 09 Jun 2005

i tried installing it again but it said its already installed.I played around with it and its now working. it got me stumped but its working thxs anyway

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Print designer Kelly Anna on confident mark making & modern femininity

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Comment créer, utiliser et supprimer son compte Facebook ?