What happened?

  Gaz 25 11:01 17 Dec 2003
Locked

First, last night my 5Mbps connection went very slow.

Sites taken ages to load.

And this website said Jrun server error.

Was there a problem with this site?

Is the internet slow for anyone else? Contacted my ISP because UK sites loaded quickly but .com sites or ones located abroad taken much much longer. Think it is their prob.

Regards,
Gareth

  ©®@$? 11:05 17 Dec 2003

lastnight i had that problem with this site and also had a spell where my connection died,and i couldnt connect for about half an hour ..so maybe something in that?

  leo49 11:07 17 Dec 2003

As closing the site for a few days over Christmas was so successful last year,last night was a dress rehersal for next week.

  minter 11:09 17 Dec 2003

Take a dekko at this post, earlier this morning

  MidgetMan 11:31 17 Dec 2003

F.E wanted to go to the pub,closed it down so we could,nt be naughty :>))))

  BigMoFoT 11:37 17 Dec 2003

Was this a genuine post or just bragging at your 5 MB connection LOL!!

  Gaz 25 12:45 17 Dec 2003

No it is genuine. LOL....


I use it for business and thought I would just pay for 5Mbps. Its worth it.


However it went slower than dial-up last night.

Thread resolved.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

HP Envy x2 review: Hands-on

Iconic New York graphic designer Milton Glaser on his uplifting new subway posters

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Comment suivre le parcours du père Noël ?