There's no beep and no image when i start the pc

  Blu23 08:46 03 Dec 2016
Locked

I have replaced the motherboard, graphics card, ram, cpu and source in my computer, but when i start it, it makes no sound, the reset button won't work and the screen stays like in offline mode, there is no image. There doesn't seem to be a problem with the screen nor the cable since they work on another computer. I have also tried removing the ram and again, there was no sound. Also tried removing one by one the graphics card, hard disk, cd drive, and the cmos battery and still nothing. What else can I do?

  Fruit Bat /\0/\ 09:07 03 Dec 2016

Does the PSU start up - fan noises etc. HDD led lit or LEDs on motherboard? CPU fan spinning?

Best guess is you do not have the 4 pin plug connected to the motherboard to power the CPU.

Make and model of motherboard?

  Blu23 10:18 03 Dec 2016

Fruit Bat /\0/\, yes, the psu, cpu and graphics card fans are all spinning. Hdd led doesn't show any activity. The cpu is connected to the motherboard. Motherboard - ASRock h110M-DGS Graphics card - MSI GeForce GTX 750 Ti (low profile) Processor - Intel Core i3-6100 3.7GHz Socket 1151 Power Source - Deepcool DN500, 500W

  Fruit Bat /\0/\ 14:13 03 Dec 2016

As well as the 24 pin connection there should also be another power connection opposite end of orange heat sink from where cpu fan is connected

is it connected?

  Blu23 14:38 03 Dec 2016

Yes, it is.

  Fruit Bat /\0/\ 16:05 03 Dec 2016

have you tried using on board graphics?

  Blu23 16:49 03 Dec 2016

Yes. Still the same

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 6T McLaren edition costs more and charges faster

Artist Yippie Hey on 3D printing a futuristic magazine cover

New Apple Products 2019: Predicting the new Apple products coming soon

Comparatif : PS4 vs Nintendo Switch