tft settings

  harps1h 18:32 02 May 2004
Locked

i have bought a neovo 19" tft and connected it up using the dvi lead. my question is: in the osd under input the analogue entry is highlighted in red but the auto and dvi entries are in grey. i have been assuming that this means that analogue has been selected not the dvi. am i correct in this assumption or does any body know different?

  Rayuk 18:37 02 May 2004

Is it running? if so its running digital as there is no analogue connection there.

Check the cable are connected fully.

  harps1h 20:01 02 May 2004

yes it is running. though sometimes there is degredation in the picture from time to time to the point that the picture is illegible. however if i push the cables in tighter and restsrt it seems ok

  SEASHANTY 20:27 02 May 2004

If I recall correctly the FE said in regard to his new 19" AOC TFT that he did not notice a great deal of difference in picture quality between using the
DVI connection and the SVGA connection.

  Djohn 20:43 02 May 2004

Does your graphic card support DVI output and if so has it been set to this?

  harps1h 10:11 03 May 2004

yes it does. it is a radeon 9600xt 256mb card, with dvi input. all i was querying was the the red writing on the analogue heading

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

8 brilliant character artists speaking at Pictoplasma 2018

iMac Pro release date, UK price & specs

Football : comment regarder la Ligue 1 en direct ?