SpywareBlaster 3.1 - Error code 4 - Won't Open !??

  Tinkey Winkey 22:22 24 Jun 2004
Locked

I have just updated and run Adaware and Spybot fixing/removing all problems followed by a reboot as the registry had been affected.

I tried to run Spybot 3.1 but it won't open.
I just get this message:

"Error while unpacking program,code 4.Please report to the author."

I have reported it to Javacool Software and am waiting for a reply.

Anyone else having this problem or know how to fix/get it working again ?

Have tried reinstalling severall times.
Have also searched google.

O.S. - Windows Me

  GaT7 01:17 25 Jun 2004

Have you tried installing in Safe mode or under clean boot conditions? (click here if you need to know how to clean boot your WinME PC). Good luck, G

PS - You'd have seen from the SpywareBlaster forum links I posted earlier(click here) that Javacool is aware of this problem & working on a fix.

  GaT7 18:51 08 Jul 2004

A new version of SB v3.2 is now available. It may work for you. To download click here. Good luck, G

  canard 22:48 08 Jul 2004

The new version of spywareblaster also recognises mozilla browsers.

  Tinkey Winkey 09:22 10 Jul 2004

Crossbow 7,

Thank you for replying to my thread which I posted 2 weeks ago !!

Now that's what I call dedication !

I have installed SB 3.2 no problems - Huray!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

iMac Pro review

Illustrator Charles Williams on how to create magazines and book covers

iMac Pro review

Les meilleures prises CPL (2018)