Spybot search and destroy -Runs slowly and freezes

  [DELETED] 14:44 11 Aug 2007
Locked

Can anyone suggest why when I run Spybot search and destroy it runs pretty slowly it takes approx 5mins to get to 6952/75905 Cool WWW search then it just stops if I click on the stop and try and exit it registers as an unresponding program. It used to run fine, but I have been away for a couple of month and the family have been on the computer, so I am not sure if anything has been changed
I am running XP fully updated, AVG virus checker fully updated and the latest virus scan found no problems.
I have tried uninstalling and reinstalling with the same result
Any suggestions would be appreciated.

  [DELETED] 15:28 11 Aug 2007

I dont know if this helps but have a look here click here

  [DELETED] 15:50 11 Aug 2007

nm

  [DELETED] 18:10 11 Aug 2007

Tried running Adaware and a squared in safe mode them the same for Spybot, but the sympatoms were the same an it froze in the same spot on the scan. 6952/75905 and was still very slow

  [DELETED] 18:59 11 Aug 2007

Sorry the link was of no help, I was thinking along the lines that you may have had a HT processor set-up as referred to in the last post of my link.
My only other suggestion would be to look around their forum for a possible solution.

  [DELETED] 22:15 11 Aug 2007

Thanks Marg7 I already ran CWShredder it picked up a copy of click here search and removed it but I am afraid that didn't help. By the look of the website it is not an uncommon problem. I will keep trying and will post back if I have any more luck.
Cheers all

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Microsoft Surface Book 2 15in review

How to create explosive dance music graphics

The best backup software for Mac 2018

iOS 12 : comment créer et modifier des Memoji ?