sony vaio - no wireless card seen

  onthelimit 14:10 07 May 2010
Locked

After problems, did a full reinstall of Vista 32 Home Premium. All OK, except no wireless. In Device Manager, there is only an ethernet controller under Network Device. Under Other Devices, there are 3 exclamation marks - an ethernet controller, a mass storage controller and an other device. None of them have drivers and they are all 'unknown'. It was OK before - any thoughts please?

  northumbria61 14:46 07 May 2010

The one's with the Yellow exclamation marks - right click and select "Update Driver Software"

  onthelimit 14:48 07 May 2010

No drivers found either from windoze or the net.

  rawprawn 16:21 07 May 2010

click here
Put in your model number and then look at drivers for it.

  onthelimit 16:49 07 May 2010

Took a chance on th Atheros Wireless driver - turned out that's what the unknown 'ethernet controller' was. All working normally now - thanks rawprawn (again!).

  rawprawn 17:03 07 May 2010

Thanks for the feedback, glad you are sorted.
Tick Resolved?

  onthelimit 17:28 07 May 2010

Sorry - I forgot with all the excitement!

  onthelimit 12:04 08 May 2010

Been musing over the problems - if Windows can't recognise a device, and gives no details on it at all, is there any way of discovering it's identity?

  northumbria61 12:25 08 May 2010

SIW (Systems Information for Windows) should give you the details you require -

click here

  northumbria61 12:27 08 May 2010

OR your manufacturers support web site.

  onthelimit 13:28 08 May 2010

Thanks, I'll keep SIW in mind for the next time.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Turn a photo into 16-bit pixel art

iMac Pro release date, UK price & specs

Football : comment regarder la Ligue 1 en direct ?