quirk in Opera with back button

  Valvegrid 22:15 22 Jun 2003
Locked

I have been trying Opera 7.11 for the last few days. I have noticed a strange quirk on this site when using Opera; when I go to Helproom and click on a link it it works OK, but sometimes using the back button to return to Helproom it returns me to My Postings instead. I've not noticed it on any other site. Has anyone else had this happen?

I'm running Windows 98SE.

Paul.

  Valvegrid 23:10 22 Jun 2003

.

  hugh-265156 02:28 23 Jun 2003

havnt noticed this myself.are you sure you didnt hit rewind instead?

  The Spires 07:05 23 Jun 2003

I am running Opera 7.11 & I can't replicate your problem I've been all over the site and back. I removed those pesky rewind buttons as I seem to end up on sites I looked at two hours ago with one press, I think they work by disrupting the normal flow of time.
:-)

  Valvegrid 07:50 23 Jun 2003

I ticked the thread as no one had answered because I thought the problem must be unique to me, it looks like it still is :-)
Yes I'm aware of the rewind buttons and have removed them anyway because I can't see the point in them because if you click on the small downward button you get a list of previous sites visited anyway. It's only happened about twice, but it felt like a bit of 'de je vue'.

Paul.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

HP Envy x2 review: Hands-on

Iconic New York graphic designer Milton Glaser on his uplifting new subway posters

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Comment suivre le parcours du père Noël ?