Problems Sending Email with attachments

  Buttons Man 19:23 29 Oct 2004
Locked

I am running Outlook 2000 - use XP Home - use NTL Broadband - run McAfee Internet Security

I am having problems sending emails with attachments of any size (even really small ones) through Outlook.
It's driving me bonkers.
Nothing I do seems to make any difference.
Help please anyone.

  VoG II 19:26 29 Oct 2004

Can you describe what actually happens (error messages etc.).

What type of files are these - Word docs or similar?

  Buttons Man 19:33 29 Oct 2004

The email sits in the outbox. It appears to be cyling through the receive and send process...but is still sat there.
I have received an error message of 0x80040601.
Have tried setting up an aletrnative pop3 account just in case it is my use of K9 (anti SPAM) but that appears to not be the problem.
Can send through Webmail

  britto 19:36 29 Oct 2004

there is a patch for this on the McAfee site click here
it is scanning out going email attachments when it does not need to and gives a timeout error

  britto 19:53 29 Oct 2004

sorry
click here this is link your problem at the bottom I think.

  Buttons Man 21:45 29 Oct 2004

thanks britto.
Have downloaded the patch from McAfee.
Can unzip it but then cannot run it....so no further forward...but tantalisingly close.

  britto 21:52 29 Oct 2004

Did you follow the instructions to terminate the original scanning process first?

  Buttons Man 22:05 29 Oct 2004

Must confess...no.
Have now and thanks to your advise it seems to have been sorted.
Thanks

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Indie publisher Canongate’s top 10 book covers of 2017

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Tablettes Amazon Fire : quel modèle choisir ?