outlook

  furkin 11:45 01 May 2004
Locked

Hi all,
Sorry to ask, but I am now experiencing a couple of problems with Outlook 2002, that may or may not be linked.
1/ when trying to open a link on someone’s www site, I get a new, but blank page, with the word DONE at the bottom.
2/ when trying to open a received email attachment/file & click on Open, I get the pop-up message “we don’t know what created this file” (with piccys they are usually jpeg, which usually opens in my Adobe 6) even when sending myself a file created in Word, I still get this message,,,
3/ when mailing a colleague on AOL, my messages ‘sometimes’ omit figures (numbers). For instance if I send him “costing £3,750” it comes out as “costing 0” Somewhere we lose the £ & some of the numbers ??
I recently Cleared History & Deleted Temp files etc.
I am using XP Home with 768 RAM.
If I have to do a restore, I then have to re-install printer & winfax etc,,,,
I remember someone else having a similar problem with the ‘blank’ page problem some time ago, & was advised on these pages to click on “Restore my xxxxxx settings”,,, but I can’t remember the full details !
I would really appreciate help on either or all problems.
Many thanks in advance
Furkin

  VoG II 12:09 01 May 2004

http:// support.microsoft.com/?kbid=281679

Copy this, paste into address bar, remove the space after // and click Go.

Follow the instructions.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Print designer Kelly Anna on confident mark making & modern femininity

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Comment créer, utiliser et supprimer son compte Facebook ?