Norton AV 2003 & Outlook Express

  Kegsy 20:53 23 Oct 2003
Locked

I recently installed Norton AV 2003. Previously when I composed a message in OE and clicked "send", the message would go in my outbox until I clicked on "send/receive" when it would get sent. (I'm on dial-up by the way). But now when I click "send", a little Norton box pops up to say it is scanning the sent message, and the message disappears from the outbox into the "sent items" folder, even though it hasn't been sent. how can I rectify this?

  bremner 20:55 23 Oct 2003

Tools>options>Send and check the ticks

  Kegsy 21:05 23 Oct 2003

Everything is ticked there

  powerless 21:08 23 Oct 2003

So your problem is that the message gets put in the SENT FOLDER but the email does not get sent.

How do you know this?

  Kegsy 21:12 23 Oct 2003

I've tried sending them to myself. Sent one yesterday, still not arrived

  Kegsy 21:27 23 Oct 2003

If I compose the message before going online it will stay in my outbox until I connect up, then it will appear to get sent (moves to "sent items") but does not go. If however I click "send/receive", then connect, the messsage will go, ie. it gets sent before the litle Norton scan message pops up

  tutter 21:31 23 Oct 2003

i have norton, and use outlook express, when i send a message, it goes into my outbox(1), then scans and sends it, it goes from the outbox into my sent items
maybe try,tools, options,send,see ticks there, save copy of sent messages in sent items box and send messages immediatley

  Kegsy 21:39 23 Oct 2003

yes, I've just unticked "send messages immediately" and I think thats solved it. Thanks everyone

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Print designer Kelly Anna on confident mark making & modern femininity

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Comment créer, utiliser et supprimer son compte Facebook ?