Hot Topics

Norton Anti-virus does not scan when asked to

  awest3 19:36 04 Apr 2005
Locked

When I go into NAV and click on scan..it goes into egg timer (couple of seconds) and then nothing. I have a new PC running XP SP2, I have all the updates on..I'm sure it worked originally...I have a scan from 12/3/05...
Have I switched something off somwhere.... I cant see that I have, I've checked the usual places. I had a lot of trouble getting it to work with MS Office 2003..had to install Office first then NAV....but it seemed ok after.

Is CCleaner doing anything it should not..?

  awest3 22:18 04 Apr 2005

Hi, no Ive not tried a restore..I'll give it a go

Thanks

  awest3 22:18 04 Apr 2005

Hi, no Ive not tried a restore..I'll give it a go

Thanks

  awest3 21:53 12 Apr 2005

Strange...I've just loaded the latest liveupdate and the scan function now works....!

Would be nice to understand why though.

Awest3

  awest3 17:10 17 Apr 2005

Stranger and stranger...its stopped working again..

but...if I logon with another id ...it works....this has got to be CCleaner...the id it works on does not have CCleaner...

  dogbreath1 17:21 17 Apr 2005

The fact that CCleaner doesn't seem to get on with your NAV is somewhat poetic and provides a classic example of how to appropriately name an effective cleaning program.;-)

This thread is now locked and can not be replied to.

1x1 pixel
Elsewhere on IDG sites

Black Shark 3 review

Free Old Images and Photos: 14 Best Sites for Free Vintage Photos and Artworks

Apple's Tim Cook commits to addressing racial inequalities

Comment s├ęcuriser une connexion au Wi-Fi public ?