No sound from TV card.

  [DELETED] 12:02 24 Aug 2003
Locked

I have installed "Pinnacle PCTV 5 SE" card. I have installed software and all the tests are O.K.
I can receive picture but can't get any sound from it. I have connected the audio cable from the TV card to my sound card as instructed but all I receive is constant fuzzy sound as though it is not tuned in properly !!!!!!!!!!
Can any one help please
Badger

  [DELETED] 13:57 24 Aug 2003

My Pinnacle card is not the same one as yours but assuming similarities, Open the 'Settings' dialogue and select the 'Audio' tab. Make sure your sound card is selected in the 'Device' box and that 'Line-In' is selected in the 'TV Playback' box and the 'Sound Recording Input' box. You may find you need to set the 'Sound Recording Level' to maximum to get decent sound levels on captured material. Hope this helps. LC.

  [DELETED] 14:01 24 Aug 2003

Also click on the little speaker icon on your task bar to open the volume control panel and check that your 'Line In' slider is set at least part way up and that the Mute check box does not have a tick in it. LC.

  [DELETED] 14:25 24 Aug 2003

This was the same problem - don't know if it was fixed, but an email to them may find out. click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Microsoft Surface Book 2 15in review

Iglooghost's hyper new music video gives a mutant take on Monument Valley

The best Amazon Prime Day Apple deals 2018

Comment ajouter de la musique à une présentation Google Slides ?