No sound from Sound Card

  Pompey 16:14 11 Apr 2005
Locked

I have a Creative SB PCI 128 sound card. For some time now ther has been no sound on my machine. I have looked at everything I can think of, all the reports say the device is working normally, but today I clicked on Start-Run and typed in dxdiag which I read in another post, clicked on the Sound tab, and after clicking on the Test button, it came up with the undermentioned information:


"DirectSound test results: Failure at step 19 (User verification of software): H Result = 0x00000000 (error code)"

Does anybody know what this means, please? My OS is Win 2000 Pro on an AMD Athlon processor with 256mb ram.

  recap 16:22 11 Apr 2005

Try here: click here

select: Where did my Sounds go?

  Pompey 19:57 15 Apr 2005

Many thanks for response, Recap. I have looked at those suggestions, but after reading two Knowledge Base articles re problems with sound after upgrading from Win 98 to Win 2000 Pro (which I did), I think it is probably time to update my sound card.

  Fruit Bat /\0/\ 20:35 15 Apr 2005

Sound setup
click here

  Pompey 12:01 17 Apr 2005

Many thanks for that, Fruit Bat, the article looks interesting. I am just about to go on holiday for a few days, but on my return will have a go.

Pompey

  johnnyrocker 12:10 17 Apr 2005

creative update should fix.



johnny.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Inside the iMac Pro - Apple's most powerful Mac yet

iMac Pro release date, UK price & specs

Comment nettoyer Windows et optimiser son PC gratuitement ?