No Signal after GPU overclock attemlt

  AlexKozlowski 18:40 13 Jan 2018

So, I was trying to overclock my GPU using MSI Afterburner and it did not go very well. I must’ve done something wrong while overclocking and didn’t realise so I went onto Kombustor on Afterburner and as soon as that turned on, my PC just crashed. Now when I turn my PC on everything inside lights up as usual, including GPU but I get no display on my monitor, just says no signal. I have tried a new PSU but it did not change anything. My motherboard does not have a HDMI slot so I can’t plug anything into it. I tried ordering a new GPU to see if there was something wrong with it, but amazon sent me a motherboard instead... Everything is just going wrong and I have exams coming up and nothing to do research on :/

Thank you for any help.

PC SPECS:

-AMD FX-6300 3.5GHz 6-Core Processor -Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM -Asus 970 PRO GAMING/AURA ATX AM3+ -Kingston HyperX Fury Black 16GB (2 x 8GB) DDR3-1866 Memory -MSI Radeon R9 380 4GB -Corsair500 W

click here

What is Markdown?

Markdown lets you add more formatting to your post. Simply type in your post and it will display as written.

If you wish to add bold or italic characters, add a hyperlink to another website, a heading or a horizontal line, simply use the relevent icons above the text input field.

A preview of your post will appear in the grey box below. If you make a change and you're not happy, simply press the back arrow icon to undo.

Post a Reply

4500

Elsewhere on IDG sites

Nokia 6 (2018) review

iPad 9.7in (2018) review

Comment retrouver son code Wifi ?