lost use of system restore

  Cant.think.of.a.username 22:09 19 Sep 2006
Locked

I seem to have lost the use of the system restore on my windows XP. Also the help and surport and search functions don't work. I have tried using safe mode and scanning with several virus and spyware programs but all say I am clear. Should I just reinstall ? I have the disc

Any help would be great as not sure if I am doing the right thing.

Many thanks

  Press Man 23:08 19 Sep 2006

For the system restore problem, go to control panel and open System. you will a system restore tab, click on the tab and tick the box to turn off system restore. This will delete any restore points there are, then re-boot. once re-booted turn on system restore and see if you can make a restore point. For the other issue try running sfc, do this by clicking start then run, in the run box type, sfc /scannow, must have a space after sfc. Have your XP disc ready as you will probably need it. Hope this helps.

  woodchip 23:15 19 Sep 2006

You could Start with your XP CD then run Repair. Not the one through the Consol

  Cant.think.of.a.username 23:20 19 Sep 2006

Many thanks Press Man. I reinstalled before you replied. All working fine ( I think ) now. Thanks for for help anyway. I have kept a note.

  Cant.think.of.a.username 23:21 19 Sep 2006

and to you,woodchip !

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Dell XPS 13 9370 (2018) review

No need to scan sketches into your computer with Moleskine's new smart pen

How to use 3D Touch on iPhone

Comment importer des contacts d’un iPhone à un autre iPhone ?