Forum blank pages

  GRFT 07:00 10 Jul 2006
Locked

Is it me or does anyone else experience this?:

Everytime I first access a forum I have to scroll through two or three blank pages before the first posting appears.

This has beeing going on for some time but I just couldn't say when it first started.

  rezeeg 08:33 10 Jul 2006

GRFT I experienced something similar a while ago (lasted less than a day), but all is OK now.

  The Old Mod 08:52 10 Jul 2006

No problem here, yet!

  Dekka123 10:53 10 Jul 2006

I had this problem and I discovered the text was too big. Reduced the text size and all is well.

  mattyc_92 10:58 10 Jul 2006

Haven't that problem,but I am getting the "keyboard" problem (while typing, some keys don't register, so I have to go through the post a few times)

  mattyc_92 10:59 10 Jul 2006

"Haven't that problem"

should read

"Haven't had that problem"

  spuds 11:04 10 Jul 2006

Since about last Thursday, I have had the odd occasions of Red Advisor top and Black blank page for a few seconds. Put it down to 'one of those things!'.

  GRFT 11:53 10 Jul 2006

That was the problem. I had previously increased the text size on another site and omitted to restore it.
Everything now OK.
Thanks again.

  GRFT 11:55 10 Jul 2006

Sorry, that should be Dekka123 of course.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Dell XPS 13 9370 (2018) review

The art of 'British' pulp fiction

Best password managers for Mac

TV & streaming : comment regarder le Tournoi des Six Nations 2018 ?