E-mail Problem

  recap 09:10 25 Feb 2005
Locked

I am having a problem with received e-mails that have images on. The e-mail text itself is ok, but the image comes out with the following {Includepicture www.******/images/***-logo.gif\*mergeformatinet}.

Any advice on how to resolve this problem would be appreciated.

recap

  keith-236785 09:56 25 Feb 2005

if it always from the same site, then it might be some form of copy protection that has gone wrong.

or it might be your e-mail client settings, are you using Outlook Express or some other client, it might be that the e-mails contain activex or java programming that isnt being recognised correctly.

as you know some web sites will not open with Mozilla and you have no choice but to use IE.

best i can offer m8

  recap 10:01 25 Feb 2005

Thanks paperman27, unfortunately it's not from one site. I have checked my ActiveX & Java settings and all seems to be ok.

This only seems to have started after I used CCleaner.

  curlylad 10:41 25 Feb 2005

Does this only happen with emails ?
Have a look here tools , internet options , advanced tab , under the Multimedia heading check to see if these options are checked - enable automatic image resizing , play animations in web pages , play videos in web pages , show pictures , smart image dithering .

  recap 13:48 25 Feb 2005

Thanks curlylad, yes it is only with e-mails, and all settings are as they should be.

  recap 09:55 28 Feb 2005

Problem resolved.

It was our Internet server that was the problem. It must have just been a coincidence that it happend after using CCleaner.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Indie publisher Canongate’s top 10 book covers of 2017

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Tablettes Amazon Fire : quel modèle choisir ?