Creative soundblaster live 5.2 digital not install

  matt1234 10:11 15 Sep 2005
Locked

Hi

when i try to install the proper drivers for the card stated above it says there was no crative device found please make sure its properly inserted. HUH the computer recognises it but doesnt know how to use it

Has anyone got drivers that work that i could have or does anyone know how the hell to fix this?

thanks
Matt

  Stuartli 10:35 15 Sep 2005

Have you been on the Creative website and used the automatic drivers update facility for your (presumably 5.1) Live! card?

click here

  matt1234 10:50 15 Sep 2005

yeh tyried that and it just goes back to the home page.

UPDATE: i got it to work by manauly installing the drivers through windows, now just need to find the control panel and install that!!!

  busman 10:52 15 Sep 2005

Try the u.s site for auto update facility, worked for me.

  matt1234 10:56 15 Sep 2005

ok i did what you said and its now really confusing me it found it so why arnt the drivers installing

  busman 11:10 15 Sep 2005

go to support, auto update, you might need to install an actve x control, it will then scan your p.c and let you know what drivers are available for your card.

  matt1234 11:39 15 Sep 2005

it said it was instlled so all seems well

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Radeon Adrenalin release date, new features, compatible graphics cards

Indie publisher Canongate’s top 10 book covers of 2017

New iMac Pro release date, UK price & specs rumours

Tablettes Amazon Fire : quel modèle choisir ?