Component Upgrade = No boot

  bazwaterboy 16:07 22 Dec 2008
Locked

Hi after saving for 6 months without a PC i finally bit the bullet and bought the bits I wanted.

My old CPU - AMD Athlon 64 6000+
Old GFX Cards - x2 Radeon HD 2600 512mb

Upgrades
CPU - AMD Phenom x4 9950 black edition
GFX Cards - X2 Gigabyte Radeon HD 4650 1GB

My motherboard is unchanged - Gigabyte GA-MA69G-S3H
Running a 700w PSU


After installing my new parts and clearing CMOS (battery method as no jumper of MOBO) the PC does not boot. No post screen and no display signal. I have unplugged HDD and DVD drives and the system still doesnt boot.


My symptoms are PSU fan runs but no LED`s, Case fan Runs, CPU fan runs but not full speed, GPU fans run and the HDD (front LED) light flickers constantly and a clicking noise then comes from inside the case. No Post Screen and No Beeps with or without RAM.


Please help as I`ve spent alot of money to find the stuff dont work.


I presume the Phenom 9950 isnt compatable with my Mobo.



Any ideas?

  cream. 16:23 22 Dec 2008

No it is not compatible with your motherboard.:-(

click here

  bazwaterboy 16:25 22 Dec 2008

(head in hands)

Cheers cream I thought as much. Oh well I have a new paperweight as I cant afford a new notherboard as well.

Merry Christmas LOL


Nah seriously I will be saving up again. Wont be for a while tho. Spose compat Mobo`s aren`t cheap?

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Dell XPS 13 9370 (2018) review

Creative studio Omnibus' brand identity for We Said Enough fights back against sexual misconduct

WWDC history: Apple's product launches since 2005

Espace de stockage : comment libérer de la mémoire sur votre iPhone ?