standard users video restrictions

  jackll 21:33 18 Dec 2008
Locked

I have set up user accounts as foll;

Myself ---administrator
Wife------standard user
grandchildren---standard user

I have no problems but the other 2 accounts have problems running video clips

e.g. youtube
wmv attachments in Emails
and media center etc

Can anyone please help?

  skidzy 15:35 19 Dec 2008

Possibly there Flashplayer needs updating.

you can just try an update or remove the current version and download and install the new version.

Flashplayer removal and reinstallation; click here

or reinstall over the top click here

Note one for IE and one for Non-IE....ie Firefox/Opera/Flock etc

  jackll 20:55 22 Dec 2008

Thank you SKIDSY for response.

I have tried flashplayer removal and reinstall previously and just tried again. This does not solve my problem.
My problem first appeared 6 months ago and I investigated via numerous forums then. Everything seemed to point to a Flashplayer problem.

I still think it is a flashplayer problem linked to Administrator and Standard user accounts!!!!

Any other suggestions would be very welcome.

  jackll 14:19 13 Jan 2009

Solution copied from
Flash player on second XP user...


Forums > Helproom



Mon, [email protected]:41

Problem Solved

Thank you rdave13.
Downloaded/installed Opera via your link. Had to dload/install another version of flash. (Presumably for Opera.)
After altering IE and Opera defaults to suit I now have 2 browsers available to all users.

I can now run video's from BBC website and YouTube
in Standard User accounts using OPERA browser.
Still will not work in IE.

Give it a try Nick. Hope it works for you.

Thank You All
jackll

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?