The 'Please Wait' syndrome is back

  johndrew 10:29 28 Jun 2011
Locked
Answered

I had hoped that with the 'final' polish give to the new format that this would have been resolved - apparently not.

I have tried to post on threads today and have managed only one with all others hanging on 'Please Wait' with no progress.

  johndrew 10:30 28 Jun 2011
Answer

And as I post this it starts to work again!!! Both situations very annoying.

  bremner 11:18 28 Jun 2011

Simonjary in another thread has said that this is being addressed

  hssutton 11:40 28 Jun 2011

Experienced this about 15 minutes ago when attempting to make a post in speakers corner, but a message in Helproom posted immediately

  Autoschediastic 12:14 28 Jun 2011

same here! please wait happens quite a lot?

  Crosstrainer2 12:18 28 Jun 2011

Now for the icing on the cake.... The mobile world forum links to a Google page. Might be time to take a break and let the guys sort the servers out, they are certainly not right :))

  Crosstrainer2 12:20 28 Jun 2011

And now it's working again.... Don't you just love new site roll-outs? I sympathise because I have, to use an old adage " been there, done that"

At least I have now got to grips with posting links :))

  onthelimit1 15:13 28 Jun 2011

I thought real progress was being made, but, for me, the site has slowed to a crawl again.

  Crosstrainer2 15:25 28 Jun 2011

Strange, it's faster than it's ever been here :))

  onthelimit1 15:40 28 Jun 2011

Yup, and all back to normal+ here as well. Must have been some tweaking going on.

  amonra 15:43 28 Jun 2011

It's the "NEW IMPROVED" model, must be good, the boss says so ! If ever I see "New", "Improved" on any product, the alarm bells start ringing.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?