yellow question mark in device manager

  rossol 09:52 02 Jan 2006
Locked

in device manager under other devices
Multimedia Audio Controller
Network Controller
Pci Input Device
all have yellow question marks
i have disabled them then when re starting it say it has found new hardware put in the disk,i have tried different disks but not sure which one can any one help?
also in event manager i have a error messages Boot-start drive failed to load SYMTDI
any help would be apprieciated

  woodchip 10:18 02 Jan 2006

Have you removed Norton from your Computer??? click here;en-us;812335

  woodchip 10:19 02 Jan 2006

http:// support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;812335


Copy past the above into Address bar, then close the Space after // and press enter

  RobCharles1981 10:47 02 Jan 2006

Well I know what the Muiltimedia Audio Contoller is its your On Bord Sound you will need too go into your BIOS too disable it

  malwarehater 11:34 02 Jan 2006

A yellow question mark usually just means the drivers arent installed for that device.

  ACOLYTE 11:40 02 Jan 2006

Usually the drivers for these are on the Motherboard Cd,On board sound,LAN card,pci modem,i would think they are,if you don't need any of these enter the bios and disable them.

  961 11:43 02 Jan 2006

If you don't have a sound card the sound will be on the motherboard. You'll probably find the drivers on the motherboard drivers disc. If you insert that disc when asked by the new hardware wizard that should work

It may be that the network controller etc drivers will also be there

  rossol 15:54 02 Jan 2006

thanks for your help

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

AMD Ryzen news - release date, UK price, features and specifications

The pulp art of 80s computer game magazine covers

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Comment faire des captures d’écran sous Windows 10 ?