XP Settings Transfer Wizard not working

  as400man 16:46 07 Jan 2005
Locked

I have backed up my settings from my old PC (XP SP2) to transfer to my new PC (XP SP1).
When I come to copy old to new I browse my external hard drive and I can see folder USMT2.UNC but I get an error message saying that no back up files can be found. It's a very simple process both ways so I have no idea what I need to do. Any ideas?

Thanks and regards

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sp1 on one comp and sp2 on the other could be your problem

  stalion 19:20 07 Jan 2005

sorry about the extra posts

  as400man 19:42 07 Jan 2005

You are spot on. Another thread somewhere else on the web confirmed your diagnosis.
Cheers and regards

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

50 best online Adobe XD tutorials

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment connecter un MacBook à une TV ?