XP reverts to day one installation

  vivnmike 09:15 23 Mar 2006
Locked

On starting PC blank blue screen came up with Symantec logo and 0-100%progress bar,when 100%xp loaded but asked for registration info as first day ?unable to get out of this screen despite power on/off put in registration number.xp finished loading but appears to have deleted everything-all drivers -e,mail -folders-software-anti virus etc.Tried xp recovery console does not have a restore point before crash day-time
Tried search in folders -files seems to have deleted everything-Help !!!

  Graham ® 12:49 23 Mar 2006

Have you tried System Restore?

  gudgulf 13:37 23 Mar 2006

Some information about the pc specification/make/model would help......and what were you doing before this happened?

What Symantec products were you using?

By the sound of it your pc has been restored to factory fresh condition......were you having any problems before the "crash" or were things rumming smoothly?

If your pc contains the full system backup on a hidden partition could someone have inadvertently invoked a full restore?

  vivnmike 17:36 23 Mar 2006

the PC is manf by multivision with AMD athlon 2800+ 2.09GHz 896 MB Ram Running XP home edition.All was working fine untill this one start up where it went back to factory settings-only unusual thing was horrible odd noise from hard drive as it powered up

  Graham ® 19:49 23 Mar 2006

Certainly sounds like hard drive failure is the cause of the problem. You could instal a new hard drive and load it with XP. Then fit the old drive as slave and see if you can recover your data.

If your bios has been set to default, then enter the bios and change the DATE and TIME to the correct date and time.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

50 best online Adobe XD tutorials

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment connecter un MacBook à une TV ?