Wireless conundrum )-:

  Stowit 17:40 26 Feb 2006
Locked

Why did I bother? Upgrade-itus. Now my previously seemless wireless internet connection doesn't work. After some effort I installed my Belkin PCI wireless adaptor on my new mobo (runs XP)(my wireless router modem still ok with my laptop). Followed all the instructions, the adaptor shows up in device manager all ok. However, I still get no signal shown in the Belkin wireles lan utility. It shows my network but wont connect (utility shows there is an excellent signal on the network) Then all of a sudden green light, presents as working, but very very slowly. I have seen a web page, after 5 mins, most say unavailable. Any pointers please...

  Stowit 10:24 27 Feb 2006

Anyone?

  rmcqua 10:37 27 Feb 2006

What exactly did you upgrade, Stowit, apart from the m/b ?

  Stowit 14:31 27 Feb 2006

Nothing but the mobo & HDD, both mobos are MSI (old & new), I hoped the HDD would swap. It didn't, so at present I started afresh on a different disk. I have thought it may be a problem with a particular PCI slot, but I swaped the card to a different one, now there's no connection. It tells me a network's available - insecure do I want to log on anyway, but despite saying yes, it still dosnt let me. All the time that balloon pops up.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

Halloween Photoshop & Illustrator tutorials: 20 step-by-step guides to creating spook-tacular…

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Comment créer, modifier et réinitialiser un compte Apple ?