Wi-Fi problem (not starting?) Dell 6400 Laptop

  warspite014 19:39 16 Jun 2009
Locked

Hello all.

I have a Dell Inspiron 6400 which until now has connected wirelessly to my broadband connection without a problem. However now it doesn't!
I have noticed in the past that there is a little "Wi-Fi" icon that lights up... this no longer lights up!
I assume this is the problem?
Does anybody know what could have happened and how I could try to fix this?
Thanks in advance for any help & advice.
Andy.

  VoG II 19:45 16 Jun 2009

Try Pressing Fn + F2

See manual click here

  birdface 19:48 16 Jun 2009

Having the same problem with my grandaughters laptop and just wondering if it could be anything to do with the latest Microsoft updates for Nvidia.Only guessing as it happened about the same time as I downloaded them.It Should have nothing to do with wireless though.should it.

  warspite014 21:35 16 Jun 2009

not sure about that but nothing would surprise me! i don't know when last windows update was installed but sure it was recently so you may possibly have a point... perhaps somebody can advise further. Can the updates be reversed?

  warspite014 22:12 16 Jun 2009

VoG... sorry I missed your post... but thank you! Fn + F2 did the trick... I've had the laptop for over 3 years and never knew (until now!) about the "Fn" keys!! Thank you so much.

Buteman... it's that easy!

  warspite014 22:13 16 Jun 2009

sorted!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Intel Coffee Lake release date and specifications

12 Amazing British Craft Beer Label Designs

watchOS 4 review

Les meilleurs navigateurs internet 2017