USB acting odd

  Dinkiz 16:14 15 Sep 2004
Locked

Hi All,
Wondered if any of you ut there could advise me why this is happening:

Every time I turn on my computer for some reason my microsoft intellimouse doesn't work. To get it to light up and start working I have to pull it out of the USB and then put it back in again. This sometimes happens with my USB Boradband modem..ie no power until I pull it out and then put it back again. Everything else is working fine...any ideas???

Cheers for now,
Dinkiz ;o)

  Baledor 16:23 15 Sep 2004

is the power your devices are comsuming, look under hardware and check to see what the power allocation is compared to how much the devices are taking up, especially with un-powered hubs.

  Dinkiz 16:53 15 Sep 2004

Hiya,

Thanks fo replying so quickly I've actually stopped using a hub and only have 2 devices plugged into USB.......hhmmmm strange one huh :o(

Regards,
Dinkiz

  Graham ® 20:44 15 Sep 2004

The broadband modem needs all the power available from a USB hub. If you have the mouse plugged into a port on the same hub, that will explain things. Look in Device Manager, Power.

  Dinkiz 20:47 15 Sep 2004

Cheers Graham,

I'll take a look and let you know.
Regards,
Dinkiz

  pubsinger 01:06 16 Sep 2004

Check the Microsoft Knowledge Base, I seem to remember seeing this reported and a possible workaround or Hotfix patch

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?