Thunderbird/Mailwasher problem

  TommyRed 15:16 12 Nov 2004
Locked

Yesterday installed Thunderbird all seemed ok but noticed today mail is still going to OE which is no longer my default e-mail, any ideas why? TIA TR

  Diodorus Siculus 15:28 12 Nov 2004

What mail program have you specified in Mailwasher? Under options, you can set TBird.

  TommyRed 20:04 12 Nov 2004

Mozilla Thunderbird is set as the mail program under 'options'. TR

  Diodorus Siculus 20:10 12 Nov 2004

And when you process mail, what gets launched?

  TommyRed 20:24 12 Nov 2004

When I 'process mail' Thunderbird opens but the mail goes to OE. TR

  Jeffers22 20:29 12 Nov 2004

Have you deleted the account you originally had set up in OE?

Also, try Opera. It works there.

  TommyRed 20:34 12 Nov 2004

No haven't deleted the account as there was no mention of OE on it. Quite happy with Thunderbird, don't really want to change it if I can avoid it. Cheers TR

  Diodorus Siculus 20:37 12 Nov 2004

The mail can only go to OE if it is (a) running and (b) set up to send / receive mail when opened.

Try disabling it.

  TommyRed 21:05 12 Nov 2004

How do I disable it? have unchecked 'send/receive mail when opened'. TR

  TommyRed 22:41 12 Nov 2004

^

  Jeffers22 23:53 12 Nov 2004

Open OE

Open Tools menu

Select Accounts

There will be a default mail account with your ISP. Select it by left clicking on it to highlight. Click on Remove button to the right.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Galaxy Note 8 vs iPhone X

Awful clip art from 1994 is being tweeted every hour by a bot

iPhone X vs Samsung Galaxy Note 8

Les meilleurs navigateurs internet 2017