Spywareblaster problem

  christmascracker 18:11 23 Sep 2003
Locked

Hi
I have had the above installed and working perfectly for months.

This morning, after a format & reinstall of XP, I cant get it to work at all.

It installs ok but when I try to run it I get the following error message "Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of it's dependences not correctly registered :a file is missing or corrupt.

I have tried uninstalling and reinstalling -twice- also I've downloaded it again to see if that works but it's still the same.

Anyone with any ideas?

Thanks

Sheila

  christmascracker 18:11 23 Sep 2003

Sorry forgot - at the error message it says "runtime error 339"

  Jester2K II 18:13 23 Sep 2003

Missing VB6 Files - click here 1 Mb download

  Jester2K II 18:15 23 Sep 2003

Hang on - wrong link...

  Jester2K II 18:16 23 Sep 2003

Try

Start Menu, Run...

Type

regsvr32 MSCOMCTL.OCX

and hit enter.

If you get a successful message then try SpywareBlaster again.

  christmascracker 18:20 23 Sep 2003

What are VB6 files?

  VoG II 18:26 23 Sep 2003

Visual Basic

  Jester2K II 18:29 23 Sep 2003

Sorry should have explained - try to do 3 things at once....

  christmascracker 18:31 23 Sep 2003

Ah ha

Thank you worked a treat.

One more question though, why didn't I have the file in the first place?

  Jester2K II 18:38 23 Sep 2003

Which fix worked?

You had the file it just wasn't registered. Just a hic-cup!

  christmascracker 18:44 23 Sep 2003

Well, I downloaded the file, but before I ran it I went to the SB forum and there is a fix for the problem

I take it that it's the same file but with an installer.


Anyway thanks again it's a nice little program

Sheila

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

Is this the future of VR and AR?

Best iPad buying guide 2017

Comment regarder le Bureau des L├ęgendes en ligne ?