Spybot results - Strange?

  Gaz 25 01:41 01 Feb 2004
Locked

I have a fresh install of XP, ok.

Have Spybot on disc, with all updates.

Ran it, and it detected CoolWWWSearch.800k and that PeopleOnPage spyware.

Now everyone I know has had the same results, and if I reverse the clean and run CWShredder I show clean.

So why is spybot detecting these, are they preloaded with XP then?

Has anyone else had these found after the latest update to spybot?

Regards,
Gareth

  Gaz 25 01:50 01 Feb 2004

Odd. It shows up clean on the CWShredder but not in Spybot.

Please tell me its not only me?

  hugh-265156 02:01 01 Feb 2004

from 21/11/03 spybot scans for this. click here try the removal tool.

  Gaz 25 21:54 01 Feb 2004

Not found.

However, every PC I have scanned was infected. Odd, even though they are FRESH installs.

  hugh-265156 15:08 02 Feb 2004

is this full xp cdrom or a recovery disc version?

i have a packard bell.if i use the return to factory settings disc it installs "backweb" and a "teknum systems" folder as part of the PB pre installed software(activsurf) for example but its known to be spyware.

if i install xp only without the extra software its not a problem.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

Halloween Photoshop & Illustrator tutorials: 20 step-by-step guides to creating spook-tacular…

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Comment créer, modifier et réinitialiser un compte Apple ?