Spybot query - sequel!

  guesswho2 21:04 17 Oct 2006
Locked

Having updated to version 1.4 I now find that every time the computer boots up, there appears on the screen for a few seconds about a dozen "tickets" each stating something about an Allowed Registry change and something about a White list.
I have trawled through the Help file (with great difficulty!) but I'm none the wiser.
Is this maybe just a feature of this version or am I doing something wrong?
Once again I'll be pleased to hear from somebody out there.

  VoG II 21:09 17 Oct 2006

Mode > Advanced Mode. Click the + on Settings then click on Settings in the sub-menu. Scroll down a bit and change the setting under 'System Start' to 'No asutomation'.

  guesswho2 21:24 17 Oct 2006

Hi VoG.
The "No automation" radio button already has a dot in it.

  esbe 21:38 17 Oct 2006

try this - R click the Spybot icon in the system tray > 'Exit Spybot' > Restart pc.


cheers.

  guesswho2 21:50 17 Oct 2006

I had already done that esbe. That's not the answer.

  esbe 21:58 17 Oct 2006

Have a look here

click here

  guesswho2 19:42 18 Oct 2006

Thanks esbe - I suppose I should have thought of that!
I've been into Spybot Forum and found it very difficult to navigate around. I'm not very good at that sort of thing I fear!
However it seems that these notes on the screen at startup might be the norm.

  guesswho2 19:33 19 Oct 2006

Nah! It appears that I omitted to take a "snapshot" - now things are back to normal!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?