Spybot 1.4 Update (Bad Checksum)

  JB100 21:20 05 Mar 2006
Locked

Every time I try to get an update of the detection rules it results in a bad checksum message. All other updates load ok.
When I run Spybot to check for errors I get the message 'The Services.sps file is missing. Please use the update to get a new copy'.

What can I do to correct this, please?
I have tried:
a)uninstalling and reinstalling Spybot 1.4
b)disabling ZoneAlarm whilst getting updates
c)attempting to get updates at different times of the day and over several days
d)seaching the PCA DVD for the 'Services.sbs' file but with no success.

Please help, if you can.

regards,
JB100

  VoG II 21:22 05 Mar 2006
  SANTOS7 21:27 05 Mar 2006

"Bad Checksum" problems can be overcome in most cases by changing the download server (site) as follows:

1. Do not click "Search for Updates" again.
2. Using the pull-down site selection menu (between the "Search for Updates" and "Download Updates" buttons) select another server.
3. After changing the download server click "Download Updates" again.
4. If you get another "Bad Checksum", repeated Steps 2 & 3 (using a 3rd or 4th server if necessary) until all updates are received.

  JB100 17:10 07 Mar 2006

Thanks for your advice, issue is now resolved by selecting different server. JB100

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best phone camera 2017

Stunning new film posters by Hattie Stewart, Joe Cruz & more

iPad Pro 10.5in (2017) review

28 astuces pour profiter au mieux de votre iPhone