Sound card help!! weird

  CutNpaste 19:08 13 Dec 2006
Locked

Hi everyone,
mu audugy sound card was working fine until media player and other players says that it may not be installed. But the sound card does make the ocassional warning sound and log in log out sounds.
i took the audigy off and installed the on board one and stil the same problem.

any suggestions????

  skidzy 19:20 13 Dec 2006

Maybe its possible you have a missing or broken codec click here

If you decide to use the sound card,make sure the onboard sound is disabled in the bios.

  CutNpaste 20:12 13 Dec 2006

still doesnt work

  CutNpaste 21:36 13 Dec 2006

help

  Stuartli 21:59 13 Dec 2006

Try checking that the soundcard is properly installed and then reinstall the drivers.

  CutNpaste 23:36 13 Dec 2006

i tried that and it keeps on doing this

  birdface 00:01 14 Dec 2006

You have not installed an Audio up-date from microsoft lately have you.It sometime changes the audio driver,And you have to roll back the driver to the previous one.

  brundle 00:02 14 Dec 2006

Have you disabled the onboard sound when the Audigy card is installed?

  CutNpaste 21:35 14 Dec 2006

yep i did that and now i took the audigy out and istalled the onboard one but the dvd or media player refuse to play but th system sounds will play.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Galaxy Note 8 vs iPhone X

Graphic tees: 14 best websites to find your next T-shirt

How to update iOS on iPhone or iPad

Les meilleures applications pour enfants 2017