Send/Recd box greyed out in OE

  Barnacarry 14:31 29 Aug 2008
Locked

Just recently the Send/Recd box is greyed out in OE and, obviously, I can't send or receive emails. Has anyone come across this before?

  Clapton is God 14:35 29 Aug 2008

"Has anyone come across this before?"

The answer to your question, from my point of view, is no.

However, I suspect you're probably after a rather more complete answer to your problem.

Have you tried System Restore?

  Barnacarry 14:54 29 Aug 2008

I haven't tried System Restore as yet as I was hoping it might be a simple task, but it is probably a better solution. Out of interest I downloaded SP3 on Wednesday and my comp has been acting strangely, freezing, slowing down, ending programs. I have been looking at some of the problems others have had with SP3, this morning, but did not see the problem that I currently have, which is why I posted. I also tried to uninstall SP3 and it came up with a list of other programs which it said may not work if I continued, so I stopped. I shall now do a System Restore and let you know. Thanks.

  Barnacarry 15:12 29 Aug 2008

I have just completed a System Restore to the point before I loaded SP3 and OE is back to normal. Thanks for the advice and I shall now delete SP3 and see what happens.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?