Restart deletes audio drivers! Help please?

  buel 19:32 24 Oct 2010
Locked

Hi,
I have just received some brilliant help from a helper on this wonderful site who pointed towards the relevant drivers i needed to get sound working on my PC.
I installed them and nthe sound worked but everytime i restart the PC the sound doesn't work and i have to install the driver again!
Please can anyone help me?

  johnnyrocker 20:15 24 Oct 2010

OS? etc



johnny

  buel 20:25 24 Oct 2010

Sorry?

  johnnyrocker 20:29 24 Oct 2010

operating system etc


johnny

  buel 20:33 24 Oct 2010

Oh ok, thanks. Is there anything i can do please?

  johnnyrocker 20:34 24 Oct 2010

WHAT IS IT?



JOHNNY

  buel 20:38 24 Oct 2010

God DAMN it im slow!!
Sorry, i thought it was a statement, as if to say "It is the Operating System that is the problem!" Doh!!
Ok, it is XP, sorry for that! :0(

  buel 20:50 24 Oct 2010

Ah i see, yes, page 2!!

  buel 22:18 24 Oct 2010

Has anyone any ideas please?

  gengiscant 10:06 25 Oct 2010

First of all close the other post, there is a small box on the right hand side towards the bottem.Put a tick in it, which we leave just this one.

After doing a repair install of XP it might be helpful to reinstall the motherboard or chipset drivers. click here

  buel 21:22 26 Oct 2010

Hi again gengiscant, for some reason the PC now works fine after the restart and i hadn't even reinstalled the drivers you mentioned.
You have been absolutely brilliant though!
Thank you so very much!!!

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

Illustrator Sylvain Tegroeg created thousands of intricate line drawings for the mobile game…

Best iPad buying guide 2017

Comment télécharger une application indisponible en France ?