Ploblem with Win XP & Sapphire radeon 9500

  Flaterik 10:48 26 Aug 2003
Locked

Ive got a problem where after installing the cards driver and software windows just keeps restarting!

Ive D/Loaded the latest catalist drivers from ati's site but the problems still there.. :o(

The card has worked with XP befor but ive had to format due to the virus and since then ive had nothing but problems, Any idea's Plz?

  Flaterik 11:06 26 Aug 2003

Bump

  Flaterik 19:24 26 Aug 2003

^^^^^^^^^^^^^ bump ^^^^^^^^^^^^

  hugh-265156 19:43 26 Aug 2003

have you carried out a virus scan with an updated AV?

did you uninstall the old drivers before installing the new ones?

in control panel/system/advanced/start up and recovery/settings untick the automatically restart box.you will now get an error instead of a restart.(make a note of the error)

try click here it is very good and will remove all traces of old drivers safely.then you can install the latest 3.6 cats again.(run it in safe mode)

  hugh-265156 19:47 26 Aug 2003

ps. you still need to uninstall the dirvers via add remove before running drivercleaner. ati control panel first(dont restart),then the ati driver then restart.

boot into safe mode and run drivercleaner and cabcleaner and restart.install the drivers again.

  Flaterik 23:08 27 Aug 2003

Thanx for the info huggyg71...
If now gone back to Win 98se thou and all seems fine :o) Didnt know how much i missed the Net till i didnt have it for a week.. Shocking

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?