PCA

  woodchip 22:36 22 Mar 2006
Locked

Just question as I have been having problems on the Net all Day. I do not want long winded answers thank's Have been having any probs with the PCA site. the Reason I ask is that one minute I can get in, next it cannot find PCA

  gudgulf 22:39 22 Mar 2006

Occasional slightly slow loading of a page....but otherwise no problems today......certainly have not had any problems finding and logging on to the site.

  ed-0 22:40 22 Mar 2006

No problems

  hzhzhz 22:40 22 Mar 2006

Today, trying to get into "my postings" has taken ages and the site as a whole seems to have been slow.

  johnnyrocker 22:45 22 Mar 2006

been on most of evening no issues, have you any probs elsewhere? if not clear out temp files/cookies re boot and try again.


johnny.

  phono 22:55 22 Mar 2006

No problems here.

  Stuartli 22:55 22 Mar 2006

No problems whatsoever - all day.

Is that short winded enough for you?

  spuds 23:05 22 Mar 2006

No problems using Tiscali BB and IE6.

  woodchip 23:10 22 Mar 2006

I have been having lots of lost packets and ping problems. a site that normally is slow to load for about 3.5 hours as been speeding along, but PCA what I normally have no problems with as given me hell this last few hours. I will check tomorrow as I am now off to bed. Thanks all for your replies

  Forum Editor 00:16 23 Mar 2006

and we have no reports of the problems you say you've been having.

I think there's a gremlin in your neck of the woods - it's happened before, hasn't it?

  CurlyWhirly 07:26 23 Mar 2006

Everything okay here Woody.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

Alice Saey's mesmerising animation for Dutch singer Mark Lotterman

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment booster votre iPhone ?