PC SOUND HAS GONE

  Star Lord 11:18 12 Jun 2011
Locked

This morning I switched on my PC and it has kind of lost its sound, I mean kind of as I can play and hear any music or movies that are STORED on my PC.

The problem happens when I watch or play anything that is on the web then I have no sound, this could be music on Google videos or YouTube ect.

Not sure what the problem is. I have checked the control panel as well as the wires and every things seams to be fine.

Hope some one can help.

MS Windows 7 Ultimate 32-bit AMD Phenom II X4 805 Deneb 45nm Technology 2.0GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz (6-6-6-18) Acer RS780HVF (AM2)

  Fruit Bat /\0/\ 11:24 12 Jun 2011

  1. Click "Start".

  2. Select "Run".

  3. Type: sndvol32

  4. Click "OK".

  5. Make sure the following are not muted and the volume is up for "Volume Control" and "Wave".


  Star Lord 11:29 12 Jun 2011

Fruit Bat

just done what you have said and it can't find sndvol32 this that why I have the problem?

  Star Lord 11:46 12 Jun 2011

Fruit Bat

Just downloaded the file sndvol32 from a site, I then followed your last set of instructions. This time round it found the file nothing was showing as muted. It only gave me 3 options 2x master volume and 1x CD AUDIO there was no Volume control or wave option showing.

I could not use the advance option to bring them up as it was greyed out

  Fruit Bat /\0/\ 12:04 12 Jun 2011

Have a read here

  Star Lord 12:35 12 Jun 2011

fruit bat,

thanks for that thread, had a read and downloaded the reg fix as well as the k lite codec pack, installed everything. still have the same problem.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

OnePlus 5 review

50 best online Adobe XD tutorials

iPad Pro 10.5in (2017) review

Comment connecter un MacBook à une TV ?