Outlook Express error message

  Graham. 20:00 06 Dec 2007
Locked

Been having trouble with OE lately.

I scanned with AVG, which found two Trojans and deleted them.

Turned System Restore off and on again.

Reset Internet Explorer.

Now, when I click on an email link, I get:

'Could not perform this operation because the default mail client is not properly installed'.

When I open OE, I'm asked to make it default. Tried Yes and No.

Downloaded Thunderbird and set that as default, same message.

Anyone help, please?

  Technotiger 20:04 06 Dec 2007

Hi, try running Ccleaner click here first, then try OE again - might just be a bit left-over from Trojan or a glitch in the Registry.

  SANTOS7 20:06 06 Dec 2007

click here

this may help...

  VoG II 20:09 06 Dec 2007
  SANTOS7 20:12 06 Dec 2007

had this site in my favs for a long time VoG™ shame i keep forgetting about it, theres a wealth of good info....

  Graham. 20:21 06 Dec 2007

Thanks, tried that, Outlook Express is not listed.

  VoG II 21:30 06 Dec 2007

Perhaps a repair - click here which should repair OE as well as IE.

  Graham. 22:22 06 Dec 2007

Internet Explorer is not in Add/Remove.

  VoG II 22:32 06 Dec 2007

You need to read the section that deals with XP.

  Graham. 11:01 07 Dec 2007

That fix requires a CD. It can't find the file to install ie.inf on i386.

I'm doing a Ghost restore on that machine.

  Graham. 11:52 07 Dec 2007

I've turned off System Restore and now scanning with AVG again. It must have picked up a nasty infection.

Don't forget to back-up, guys and gals.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Alienware 17 R4 2017 review

These brilliant Lego posters show just what children's imaginations are capable of

Mac power user tips and hidden tricks

Comment réinitialiser votre PC, ordinateur portable ou tablette Windows ?