Orphaned SATA Drives

  Yo Ho 10:31 17 Apr 2006
Locked

I have a 40Gb IDE drive, which has 2 partitions, one for windows. I also have 2x200Gb SATA drives, which were installed in a mirror setup. I was having a few problems, one in which if I left the puter on overnight, when I went to use it in the morning, everything was frozen, even Ctrl/Alt/Del did nothing. Would have to do a forced shutdown by holding in the start button, and reboot, which seemed ok.
I then decided to do a clean install, so did a backup, reinstalled XP/SP2/Drivers, etc, and everything seemed ok. My two SATA drives were showing in My Computer. That was last night, but this morning when I booted, they were not there. They do show on the boot sequence, but not in My Computer, or Disc Management, or anywhere.
My SATARAIDS screen shows like this. [IMG]click here[/IMG]
I have disconected them, and rebooted, and then reconnected, but still nothing.
Any ideas please.
XP Pro/SP2. AMD3500+CPU, A8N-SLI Deluxe board, and Nvidia Geforce 6200 Graphics.
No Yellow Markers in Device Manager.

  Smiler 11:28 17 Apr 2006

Have you tried re-installing the sata drivers??

  Yo Ho 12:21 17 Apr 2006

Yes, and done a virus check, & Adware check as well. All appears clear.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Lightwell software lets you create mobile apps without using code

Best value Mac: Which is the best £1249 Mac to buy

Comment désactiver les programmes qui s'exécutent au démarrage de Windows 10 ?