OE will not retrieve my mail

  MikeyT 21:36 03 Feb 2004
Locked

Is there a problem for emails being retrieved by outlok express. It has been working fine and today it is jacking on me. This Mydoom virus has me alittle concerned as didn't that start today??

Anyone else having probs with OE or canthey offer advice.

NB. Neither of my accounts have been changed in anyway

  VoG II 21:40 03 Feb 2004

What actually happens?

Which ISP - they may have server problems.

  User-312386 21:40 03 Feb 2004

in OE go to tools>accounts>mail tab

now click on your e-mail account and select properties then select the servers tab

Is the incoming pop3 correct and username correct?

  MikeyT 21:46 03 Feb 2004

Am using Freeserve to connect and have email in both freeserve and Yahoo.

POP 3 , username and passwords are the same as usual and were wroking yesterday. In addition the odd time one has failed to work but never have both failed.

  Rtus 23:51 03 Feb 2004

Check your Port settings are incomming = 110 & outgoing is 25 These are sometimes reset to other figures by dialup boosters like Onspeed etc

  canard 14:10 04 Feb 2004

This happens with Freeserve. Usually going to their website and retrieving account will fix it.

  AndyJ 14:27 04 Feb 2004

Make sure the settings read smtp.freeserve.com and pop.freeserve.com

Some time back Freeserve seemed to used to allow .com or .net to connect, but now it seems they only use .com

So if setting says smtp.freeserve.net change it to smtp.freeserve.com

If you need a check/printout click here

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

See mcbess's iconic style animated for Mercedes-Benz

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Black Friday 2017 : date, sites participants & bonnes affaires