OE connected but cannot receive mails

  palinka 23:01 25 Feb 2004
Locked

Friend said he hadn't been able to receive emails for several weeks; thought I'd solved it by pointing out he was not putting his new phone securely back "on the hook" especially as next day he suddenly was able to receive and a stack of mails came flooding in.

But it seems problem is not solved: tonight I've tried on his computer to dial up (Tiscali pay-as-you-go account); it connects, says "you are now connected", but when click on send and receive there's an error message that the server has disconnected - "this may be due to inactivity...blah, blah" which is clearly not the case. Any solutions, please?

  TBH1 23:09 25 Feb 2004

give this an hour or two, mate - - -appears tiscali have bean having problems tonight, may have something/everything to do with it.

  Border View 23:22 25 Feb 2004

Also having same problems. As TBH1 said we shall have to wait a couple of hours. Even though its been out of action for over six hours now.

  Meshuga 07:19 26 Feb 2004

palinka, tiscali has been having problems for days
with the server cutting off connection. If U go to tiscali home page and click on "service status"
right at bottom of page you will see reports of problem.Meshuga.

  palinka 08:10 26 Feb 2004

thanks, everyone. I didn't know about tiscali's problems - I use Freeserve.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Best Black Friday Deals 2017

How modern book design was influenced by illustrated manuscripts

Best Black Friday Apple Deals 2017

Les meilleurs logiciels de montage vidéo gratuits (en 2017)