Nothing On Screen

  Legslip 21:43 07 Jul 2010
Locked

My pal has a compaq presario sr2000. When he switches on he gets nothing on the monitor. Have swopped monitors, same problem. There appears to be no HD activity on switch on, however, if I remove the Graph Card and switch on I can see some HD activity. Presume either the G Card, HD or P. Supply has gone west but is there a quick way of identyfying the problem?

  woodchip 21:50 07 Jul 2010

Try a New PSU

  Dark Mantis 21:52 07 Jul 2010

Well presumably the PSU is still working or you wouldn't get any HDD activity with or without the graphics card.You could check the graphics card in another machine if you have one or a friend's maybe.

  Dark Mantis 21:53 07 Jul 2010

Do you get any beeps on POST?

  Legslip 22:12 07 Jul 2010

Bloomin spare P.Unit I have is not SATA. Might have one in a working PC though. No beeps on POST!

  lotvic 22:20 07 Jul 2010

"Bloomin spare P.Unit I have is not SATA"
?? what are you meaning ??

  Legslip 22:24 07 Jul 2010

The HD & Cd are SATA drives and the existing PU has SATA feeds. My spare one doesn't.

  Legslip 22:39 07 Jul 2010

Thinking further, if there is no POST screen then doesn't that eliminate the Mbd?

  Legslip 22:53 07 Jul 2010

Sorry, meant to say eliminate the HD!!

  Legslip 22:58 07 Jul 2010

Took the RAM out, still no beeps.

  Legslip 23:21 07 Jul 2010

Disconnected everything and took RAM out. Now get a 3 second beep and a seven second beep continuosly. If I put a stick of RAM back I get no beeps. It;s not the RAM (I think) as I have two sticks and have swopped 'em.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Xiaomi Mi Mix 2 review

See mcbess's iconic style animated for Mercedes-Benz

iPhone X news: Release date, price, new features & specs

Black Friday 2017 : date, sites participants & bonnes affaires