not-a virusadware.1805 solutions

  dp600 07:39 15 Feb 2005
Locked

After doing a scan on my computer(xp home)using a mwav virus scan the above virus was found it was not found by avg running on my conmputer.As ido not have the full programm it would not delate it.It is in c/system volume information/restore.Can you please tell me how to get rid of it.
Thanks
Dave.

  Diodorus Siculus 07:43 15 Feb 2005

Turn off system restore

delete old restore points

turn on system restore

create a new restore point

  dp600 11:11 15 Feb 2005

thank you i have turned off system restore but how do i delete the old points and then create new ones.
Dave

  Valleys boy 11:14 15 Feb 2005

Turning off system restore automatically deletes previous restore points.

  dp600 12:17 15 Feb 2005

have turned off system restore,rebooted and turned on system restore but it is still there.

  VoG II 12:25 15 Feb 2005

Try Ad-aware click here and Spybot click here

  dp600 12:27 15 Feb 2005

thank you have both of them and they have not found it.

  VoG II 12:30 15 Feb 2005

AntiSpyware click here

  dp600 14:36 15 Feb 2005

Thank you.
I have turned off system restore,rebooted in safe mode and run ad-aware se,spybot sd,c cleaner,microsoft antispywere,reg cleaner,spywere blaster,spywere guard,regscrub,regedit and avg 7.None found the virus.and it still there.

  Valleys boy 10:11 16 Feb 2005

You can also try this online scanner - start in 'safe mode with networking' then go here:

click here

  dp600 10:56 16 Feb 2005

thank you i do not seem to be able to connect in safe mode networking i have a dial up modum.But i will try the scan in normal mode.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Acer Predator 21X review

These hilarious robot GIFs will be sure to make you smile

Best podcast apps for iPhone & iPad

Nokia 8 : design, caractéristiques techniques, date de sortie