norton antivirus profesional broken.

  les-257929 15:25 05 Feb 2004
Locked

I have norton antivirus profwssional. IT has worked fine for 3 MONTHS but
now 'autoprotect' is switched off and will not switch back on, and 'email scanning' is also disabled.
i have spent 2 days trying all the advice on Symantecs help page, but all to no avail.
Its a good program when working but the backup strikes me as pathetic.
any ideas- apart from cut my losses and buy a different antivirus program?

  jimv7 15:31 05 Feb 2004

Try AVG anti virus its free from click here and the updates are free.

  les-257929 15:43 05 Feb 2004

i would certainly try agv but I have 2 computers networked, so it aint possible

  jimv7 15:49 05 Feb 2004

Yes it is, if you install avg on both computers, my daughters and mine are networked via an adsl router with no problems.

  les-257929 15:50 05 Feb 2004

have just noticed that I can't spell.
Should also have said that it is NORTON PROFESSIONAL 2003.

  gold 47 15:51 05 Feb 2004

Try uninstalling it if you have any other Norton software uninstall that on reboot do a search for Norton delete any files found then do a search for Symantec and delete any files found reboot and
reinstall the Norton software.
Did you register your software??

  les-257929 15:56 05 Feb 2004

will give avg a go, but it would be nice to sort Norton ;apart from all else it cost good money!

  les-257929 16:04 05 Feb 2004

re gold:-tried all that, still broken.Yes i did register it when I first installed it.Seem to be short of SYMANTEC PASSWORD VALIDATION in system folder.Any ideas how i can add it?

  gold 47 19:43 05 Feb 2004

Sorry can't be anymore help here.

  Gaz 25 19:48 05 Feb 2004

Try Panda Antivirus Platinum Interner Security, the latest version. That repairs itself in the event of these type of problems.

  tanzanitre 21:16 05 Feb 2004

I too had norton for a while which worked great but then started playin up.

Webcleanup stopped working,then autoprotect would not load at startup,strangely my system took ages for startup items to load,convinced it was norton i deleted all traces of norton from pc,installed AVG and pc is back to normal again.

This thread is now locked and can not be replied to.

Elsewhere on IDG sites

Fujitsu Lifebook P727 laptop review

Converse draws on iconic heritage for a fresh brand identity

Mac power user tips and hidden tricks

Comment lancer Windows 10 en mode sans ├ęchec ?